Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Жителі Харківщини просять відремонтувати міст поряд з селищем Печеніги та дорогу до села Світличне

Жителі Харківщини просять відремонтувати міст поряд з селищем Печеніги та дорогу до села Світличне

Сьогодні, 19 червня, заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян. Одне з перших звернень стосувалося капітального ремонту моста через річку Сіверський Донець, який з'єднує селище Печеніги та село Базаліївка. За словами місцевих жителів, з цим проханням вони зверталися до різних інстанцій, але грошей на реконструкцію так ніхто й не виділив. У свою чергу, мешканка села Світличне попросила відремонтувати дорогу, що веде до селища Золочів, - по ній діти їздять на навчання, так як у селі школу закрили.

«Ми боїмося з 1 вересня відпускати дітвору до школи по такому бездоріжжю, особливо першокласників. Від нас до Золочева їхати 11 км. Дуже просимо вас зробити маршрут для школярів», - звернулася жінка.

Також на прийом до Євгенія Шахненко прийшла дружина сержанта Володимира Янчука, загиблого під час проведення АТО. Харків'янка звернулася з питанням про поліпшення житлових умов.

«Ми відправили до Києва запит на виділення коштів для придбання житла п'яти сім'ям військовослужбовців, загиблих при проведенні антитерористичної операції. Для цих цілей необхідно 2,5 млн грн. Чекаємо, коли прийдуть гроші, й будемо купувати квартири», - запевнив заступник голови Харківської облдержадміністрації.

Крім того, група харків'ян попросили розібратися - чи законно проводяться будівельні роботи в історичному центрі міста - по вул. Квітки Основ'яненка, 14. Також на прийом прийшли громадяни, які просили посприяти у завершенні будівництва висотки по пр. Перемоги, 61А. Наступне звернення стосувалося допомоги у вирішенні питання з ремонтом даху багатоповерхового будинку по пр. Маршала Жукова, 27. У свою чергу житель Харківської області попросив допомогти з ремонтом будинку в селищі Козача Лопань.

Вирішення питань, що вимагають більш детального розгляду, заступник голови Харківської обласної державної адміністрації взяв під особистий контроль.