Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові проходить міжнародний бізнес-форум «Україна-Албанія»

У Харкові проходить міжнародний бізнес-форум «Україна-Албанія»

У Харкові 17 червня проходить перший міжнародний бізнес-форум «Україна-Албанія: вчора, сьогодні, завтра». Організатором заходу виступило Почесне консульство Республіки Албанія в Харкові. В форумі беруть участь Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Албанія в Україні Шпреса Курета, Почесний консул Республіки Албанія в Харкові Шахін Омаров, представники Харківської облдержадміністрації та міської ради, дипломатичних установ, ділових кіл Албанії та України, керівники провідних промислових підприємств регіону. 

«Економіка розвивається активніше, коли є обопільний інтерес з боку двох торгуючих країн. Такі бізнес-форуми якраз і прокладають дорогу до співпраці, допомагають налагодити двосторонні доходи. Ми зі свого боку зробимо все можливе, щоб зблизити бізнес Албанії та України, прибрати всі перешкоди на шляху», - зазначила у своєму вітальному слові Шпреса Курета.

«Ми відкриваємо нову сторінку наших дипломатичних відносин. Я впевнений, що харківським бізнесменам буде зручно вести бізнес в Албанії. Підприємствам Харківщини є що запропонувати Албанії», - зазначив Шахін Омаров.

В рамках форуму Албанське агентство з інвестицій та розвитку представило економічний та інвестиційний потенціал Албанії. Також представники туристичного бізнесу виступлять з презентаціями.

Нагадаємо, 16 червня в Харкові урочисто відкрили Почесне консульство Республіки Албанія.