Харківські студенти-кулінари привезли золоті медалі з конкурсу української кухні
Студенти та викладачі Харківського торговельно-економічного коледжу на Всеукраїнському кулінарному конкурсі «Дні української кухні», де представляли Харківщину, здобули 6 золотих, 4 срібні та 2 бронзові медалі. Студенти виступали в усіх номінаціях, які були заявлені на конкурсі, на одному рівні з професійними кухарями. Участь у конкурсі сприяла розширенню існуючих партнерських відносин, виявленню та підтримці обдарованої молоді, підвищенню професійної майстерності студентів, що дозволяє впевнено орієнтуватися в сучасних тенденціях розвитку ресторанного бізнесу. Завершився конкурс підписанням хартії «Української кухні».
Зараз команда Харківського коледжу готується взяти участь у міжнародному кулінарному конкурсі «CULINARY ART FOOD EXPO 2015» (о. Шрі-Ланка) у липні, де буде представляти Україну та Харківську область.