Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На форті «Сонячному» вже несуть службу бійці Нацгвардії

На форті «Сонячному» вже несуть службу бійці Нацгвардії

Про це повідомив радник голови Харківської облдержадміністрації Сергій Стороженко. «Будівництво комплексної інженерної фортифікаційної споруди під умовною назвою «Форт «Сонячний» було завершено 25 квітня 2015 року. Не так давно, за розпорядженням міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, погодженим з головою облдержадміністрації Ігорем Райніним, на форті з'явилися національні гвардійці, які несуть там бойове чергування», - пояснив Сергій Стороженко. За його інформацією, оборонну споруду вже проінспектували міністр оборони України Степан Полторак, представники командування Національної гвардії України та Міністерства внутрішніх справ. 

«Вони залишилися задоволені побаченим і дали високу оцінку як військовій інженерії, так і якості виконаних робіт в ході зведення форту «Сонячний», - підкреслив радник голови ХОДА.

Довідка. Оборонну інженерну споруда, що отримала умовну назву «Форт «Сонячний», було побудувано силами підприємств Харківської області на розв'язці в районі перетину Білгородського шосе й окружної дороги. Завдання споруди - посилити оборону Харкова на Білгородському напрямі.