Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нового директора ДП «Харківський завод шампанських вин» представили колективу підприємства

Нового директора ДП «Харківський завод шампанських вин» представили колективу підприємства

Сьогодні Андрія Малиша представляли заступник міністра аграрної політики і продовольства України Володимир Лапа і заступник голови Харківської обласної облгосадміністрації Марк Беккер. За словами Володимира Лапи, новопризначений директор заводу – досвідчений керівник, який вміє професійно вести господарську діяльність і знається на специфіці ведення бізнесу в Україні. У свою чергу, Марк Беккер зазначив, що головне завдання Андрія Малиша на новій посаді – забезпечити хороший фінансовий результат роботи заводу. «Ми повинні вийти на нормальну роботу підприємства і мати хороший фінансовий результат в кінцевій діяльності, а також відновити репутацію «Харківського заводу шампанських вин», - додав Марк Беккер.

Як вважають в Міністерстві агрополітики, Андрію Малишу необхідно відновити координацію заводу з міністерством, адже останні кілька років підприємством керувало не профільне відомство, а призначений судом менеджмент. Крім того, новий директор повинен підготувати всі необхідні документи для виведення заводу з процедури банкрутства та подальшої приватизації.

Нагадаємо, Андрій Малиш став переможцем конкурсного відбору на посаду директора ДП «Харківський завод шампанських вин», який був оголошений 16 березня 2015 року. Відповідний наказ 10 червня підписав міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко.

Довідка. Андрій Малиш народився 30 листопада 1978 року. У 2000 році отримав вищу економічну освіту в Есекському університеті (Великобританія). В Харківській державній академії технології та організації харчування отримав дипломи економіста і товарознавця-експерта. У 2010 році закінчив Харківський державний університет харчування та торгівлі. Трудовий шлях розпочав у 2002 році. Працював на посадах маркетолога та директора в приватних компаніях.