Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківським рятувальникам представили начальника Головного управління ДСНС у регіоні Олександра Волобуєва

Харківським рятувальникам представили начальника Головного управління ДСНС у регіоні Олександра Волобуєва

Сьогодні, 12 червня, заступник Голови ДСНС України Олег Авер’янов представив особовому складу Харківського гарнізону служби з надзвичайних ситуацій начальника Головного управління ДСНС України у Харківській області. Олег Авер’янов від імені Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна привітав новопризначеного очільника служби порятунку та зазначив, що особисті досягнення керівника залежать лише від згуртованої та професійної роботи всього підрозділу. Він побажав усім присутнім у цей нелегкий для країни час працювати самовіддано, оперативно виконувати всі поставлені завдання.

У заході також взяли участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Вячеслав Аббакумов, начальник Головного управління Служби безпеки України у Харківській області Олександр Пивовар, ректор Національного університету цивільного захисту України Володимир Садковий та колишній начальник Головного управління ДСНС України у Харківській області Павло Одарюк. Усі вони переконані, що, враховуючи сьогоднішні реалії, функції пожежно-рятувальної служби розширюються і потрібно бути готовими до виконання складних, часом нетипових, завдань. І призначений сьогодні начальник Харківського гарнізону ДСНС Олександр Волобуєв є справжнім професіоналом. Тож Харківська область знаходиться в надійних руках.

Наприкінці заходу усі присутні подякували Павлу Одарюку, який протягом 11 років самовіддано очолював Харківський гарнізон служби з надзвичайних ситуацій, за бездоганну та віддану службу на благо держави.

Довідка. Олександр Волобуєв працював першим заступником начальника Головного управління МНС України в Харківській області з 2005 року. Наказом ДСНС України по особовому складу цивільного захисту № 265 від 20 травня 2015 року призначений начальником Головного управління ДСНС України у Харківській області.