Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині зіграли у дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру

На Харківщині зіграли у дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру

В Харківській області 9 червня відбувся обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який проводили Департамент науки і освіти ХОДА спільно з обласною станцією юних туристів. Традиційно захід пройшов на базі обласного вищого училища фізичної культури і спорту. Про це повідомила заступник голови Харківської ОДА Юлія Світлична. У заході взяли участь близько 400 учнів з навчальних закладів 28 районів/міст області та ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот».  

Учасники гри змагались у 9 конкурсах. Серед переможців змагань – команда ліцею «Патріот» («Стройовий впоряд»), команда м. Первомайський («Стрільба»), команда Балаклійського району («Туристська смуга перешкод»), команда Нововодолазького району («Рятівник»), команда м. Лозова («Добре діло»), команда Фрунзенського району («Фізична підготовка», гра «Відун»), команда Київського району (гра «Пластун»), команда Дзержинського району («У колі друзів»).

Команди-переможці та призери гри «Сокіл» («Джура») нагороджені грамотами та кубками Департаменту науки і освіти ХОДА. Усі учасники гри скуштували козацький куліш.