Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській облдержадміністрації мешканці Луганській області допомогли вирішити питання з житлом

У Харківській облдержадміністрації мешканці Луганській області допомогли вирішити питання з житлом

9 червня тимчасово виконуючий повноваження заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Вадим Глушко провів особистий прийом громадян. Більшість звернень мешканців нашого регіону стосувалися надання матеріальної допомоги на лікування, проведення зубопротезування та забезпечення ліками. Також на прийом до Вадима Глушка прийшла жінка, яка переїхала до Харкова з Луганської області. Вимушена переселенка, яка сама виховує маленького сина, попросила допомогти з тимчасовим житлом. Мати-одиначка працює нянькою в дитсадку і не може самостійно оплачувати в місті оренду кімнати або квартири.

«На жаль, у Харкові в містечку для тимчасово переміщених осіб сьогодні немає вільних місць. Зателефонувавши колезі в Запоріжжя - заступнику губернатора Едуарду Гугніну, - дізнався, що вони можуть прийняти родину та поселити в модульному містечку для переселенців, а також допомогти з працевлаштуванням. Переїхати на нове місце проживання мама з дитиною зможуть найближчим часом», - пояснив т.в.п. заступника голови ХОДА.

Один харків'янин звернувся на прийом зі скаргою. За його словами, судове рішення, яке стосувалося продовження дії посвідчення учасника ліквідації аварії на ЧАЕС, не виконується. Чоловік попросив допомогти розібратися в ситуації, що склалася.

Вирішення питань, що вимагають більш детального розгляду, Вадим Глушко взяв під особистий контроль.