Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В галереї «Мистецтво Слобожанщини» розкажуть про заходи, що проходять в рамках Дельфійських ігор Слобожанщини

В галереї «Мистецтво Слобожанщини» розкажуть про заходи, що проходять в рамках Дельфійських ігор Слобожанщини

10 червня о 17:00 в галереї (Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи)) відбудеться творча зустріч з організаторами підсумкової виставки переможців V ювілейних Дельфійських ігор Слобожанщини «Надія. Молодість. Талант». Керівництво, методисти та співробітники Обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів розкажуть про конкурси та події, що проходять в рамках Дельфійських ігор Слобожанщини «Надія. Молодість. Талант». Вхід - вільний.

Нагадаємо, до 13 червня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» триває виставка художніх робіт учнів художніх шкіл та художніх відділень шкіл естетичного виховання міста Харкова і Харківської області. До експозиції увійшли роботи переможців - лауреатів, дипломантів V Дельфійських ігор Слобожанщини «Надія. Молодість. Талант», що проводить Обласний навчально-методичний центр підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів.

Виставка працює з вівторка по суботу з 11:00 до 19:00 без перерви.
Детальніше про подію - на сайті: www.culturа.kh.ua.

У рамках виставки 12 червня о 17:30 пройде лекція з мистецтвознавства за темою «Мотив дитинства. Діти в мистецтві». Лектор – мистецтвознавець Олег Коваль.

Довідка. Основною метою проведення конкурсних етапів і підсумкової виставки робіт молодих талантів Слобожанщини є виявлення та підтримка обдарованих дітей та підлітків, сприяння розкриттю творчої індивідуальності учасників, обмін досвідом роботи з проблем професійної підготовки юних художників, збереження і розвиток культурного потенціалу Харківського регіону, залучення молоді до кращих світових зразків культури.