Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні харків’яни - переможці Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста – 2015»

Юні харків’яни - переможці Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста – 2015»

У місті Миколаєв відбувся фінальний етап фестивалю за темою «Збереження водних ресурсів України» у номінаціях: «Кращий відеофільм», «Кращий відеоролик (відеокліп)», «Кращий слайд-фільм», «Краща фоторобота», який проводився Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України з метою формування у вихованців позашкільних навчальних закладів системи освіти навичок природоохоронної та просвітницької діяльності, екологічної культури. Харківську область гідно представили 10 вихованців позашкільних навчальних закладів Дворічанського, Нововодолазького, Харківського районів – переможці І обласного (відбіркового) етапу фестивалю, який проводився комунальним закладом «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості».

Єлизавета Кутько та Юлія Клетьонкіна - вихованки Дворічанського центру дитячої та юнацької творчості Дворічанської районної ради Харківської області - посіли два перших місця в номінації «Краща фоторобота». І місце в номінації «Кращий відеоролик (відеокліп)» здобула пошукова група юннатів Покотилівської станції юних натуралістів Харківської районної ради Харківської області .

Богдан Нещеретний - учень 6-го класу Просянського навчально-виховного комплексу Нововодолазької районної ради Харківської області - посів ІІ місце в номінації «Кращий слайд-фільм». Успішно виступив в очному етапі фестивалю Максим Кіптілий, вихованець Дворічанського центру дитячої та юнацької творчості Дворічанської районної ради Харківської області, який посів ІІ місце у бліц-конкурсі фотографій «Перлина Миколаївщини».