Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Переможці регіонального наукового конкурсу з гендерної політики отримали відзнаки

Переможці регіонального наукового конкурсу з гендерної політики отримали відзнаки

У Департаменті науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації відбулося нагородження переможців IX Регіонального наукового конкурсу молодих вчених «Гендерна політика очима української молоді: слобожанський вимір». Цього року дипломи I ступеня отримали студенти Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди та Харківського національного університету внутрішніх справ.

На конкурс було подано більше 70 робіт з 15 вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації. Конкурс набув популярності й за межами Харківської області, тож у ньому також взяли участь молоді науковці з вищих навчальних закладів інших регіонів України.

Довідка. Конкурс проводився на базі Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова за підтримки Департаменту науки і освіти ХОДА. Його мета - залучення молоді до впровадження гендерних підходів у різні сфери життєдіяльності суспільства та активізація науково-дослідної роботи в Харківському регіоні.