Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські синхроністки отримали від облдержадміністрації вітаміни та зігріваючі мазі для підготовки до чемпіонату світу

Харківські синхроністки отримали від облдержадміністрації вітаміни та зігріваючі мазі для підготовки до чемпіонату світу

Заступник голови Харківської ОДА Марк Беккер передав головному тренеру збірної України з синхронного плавання Світлані Саідовій медикаменти та витратні матеріали для повноцінної підготовки до чемпіонату світу, який з 24 липня по 9 серпня пройде в Казані (Росія). Збірна команда України з синхронного плавання, в складі якої - тільки харківські синхроністки, отримала вітаміни, енергетики, зігріваючі мазі, спортивні тейпи, пластирі та багато іншого. «Спортсменки зможуть повноцінно підготуватися до чемпіонату. Тим більше, що на майбутніх змаганнях буде дуже щільна боротьба, потрібно себе зарекомендувати, щоб і в групових змаганнях завоювати ліцензію на Олімпійські ігри 2016 року», - зазначив Марк Беккер. 

Світлана Саідова подякувала керівництву облдержадміністрації за подарунки та запевнила, що буде робити все можливе, щоб команда і надалі займала призові місця.

Нагадаємо, на Кубку Європи з синхронного плавання, який проходив в Голландії з 8 по 10 травня, харківські синхроністки Анна Волошина і Лоліта Ананасова отримали путівку на Олімпійські ігри 2016 року.