Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські фахівці бронетанкової служби допомагають ремонтувати техніку в зоні АТО

Харківські фахівці бронетанкової служби допомагають ремонтувати техніку в зоні АТО

Фахівці Харківського конструкторського бюро з машинобудування ім. О.О. Морозова і заводу ім. Малишева беруть участь у відновленні пошкодженої бойової техніки в зоні АТО. Про це повідомляють в прес-службі Національної гвардії України. Так, фахівці бронетанкової служби разом з цивільними фахівцями з початку року відремонтували 41 бронетранспортер. В даний час на різних державних підприємствах проводяться гарантійні ремонти і роботи з відновлення 6 бронетранспортерів різних модифікацій та 11 броньованих машин. На плановому ремонті і модернізації також знаходяться 97 бронетранспортерів і 12 БРДМ. 

«Для виконання робіт з відновлення боєздатності бронетранспортерів і автомобільної техніки за межами місць постійної дислокації Нацгвардія закупила для доукомплектування ремонтних підрозділів 11 пересувних ремонтних майстерень на базі автомобілів та 2 ремонтних бронетранспортери на базі БТР4-4Е. Це дозволить значно швидше ставити в стрій пошкоджені бойові машини», - йдеться в повідомленні.

До того ж фахівці ремонтних підрозділів НГУ в лютому і березні цього року пройшли додаткове навчання на ДП «Харківське конструкторське бюро машинобудування ім. О.О. Морозова» та Київському бронетанковому заводі.