Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На юних харків’ян у Скадовську чекає «Літо в 3D»: відкрилась перша зміна у таборі «Таврія»

На юних харків’ян у Скадовську чекає «Літо в 3D»: відкрилась перша зміна у таборі «Таврія»

На Херсонщині в м. Скадовськ відбулося урочисте відкриття першої зміни дитячого оздоровчого закладу «Таврія» - «Літо в 3D - діяти, дружити і добро творити», на яку з області прибуло 400 маленьких харків’ян. 1 червня, в День захисту дітей, відкриття зміни табору відвідала заступник директора Департаменту у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації Лариса Козлова, яка від імені керівництва ХОДА привітала всіх присутніх з початком нового оздоровчого сезону. У своєму вітальному слові Лариса Миколаївна побажала юним харків'янам приємно і корисно відпочити, знайти нових друзів та весело провести час.

Для проведення дозвілля заступник директора департаменту від керівництва Харківської обласної державної адміністрації подарувала дітям спортивний інвентар. 

Колектив табору запевнив, що на дівчаток і хлопчиків чекає активний відпочинок. Для цього розроблені цікаві розважальні програми, передбачені туристичні походи, обладнані ігрові кімнати. Також на території оздоровчого закладу розташовані спортивні майданчики, створені належні умови проживання та забезпечено якісне харчування, обладнаний пляж.

Діти, в свою чергу, підготували для гостей святкову концертну програму, під час якої продемонстрували свою майстерність у співі, танцях і читанні віршів.

Вже кілька років поспіль у м. Скадовськ приїжджають діти з Харківської області. За рік за рахунок обласного бюджету відпочити на сонячному березі Чорного моря зможуть 2000 юних харків’ян, дітей із соціально незахищених сімей області.