Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала учнів школи №61 із закінченням навчального року

Юлія Світлична привітала учнів школи №61 із закінченням навчального року

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична сьогодні, 29 травня, взяла участь у святі «Останнього дзвоника» в Харківській загальноосвітній школі №61. Цього року школу закінчили 27 учнів. Юлія Світлична привітала учнів школи із закінченням навчального року. «Випускники, попереду у вас - зовнішнє незалежне оцінювання. Ви всі старалися протягом всіх цих років, і, я впевнена, що ви добре знаєте кожен обраний вами предмет. Зберіться, здайте тести на вищі бали і вступайте до тих ВНЗ, куди плануєте. Дев'ятикласники, вам потрібно ще складати іспити, не розслабляйтеся і успішно їх здайте. Всім учням школи я бажаю не лінуватися. Після літніх канікул на вас чекає черговий навчальний рік. Влітку виконайте хоча б половину тих завдань, які вам видали вчителі», - зазначила заступник керівника області. 

Юлія Світлична побажала школярам гарного настрою, успіхів у навчанні, удачі і мирного неба. А також передала вітання від голови ХОДА Ігоря Райніна, який закінчував школу №61.

Від облдержадміністрації школі подарували стіл для настільного тенісу, м'ячі та хрестоматію «З Україною в серці». Також Юлія Світлична вручила кращим вчителям та учням Грамоти та Подяки ХОДА.

У свою чергу, директор школи Світлана Савлюк передала учням школи, які перемогли у спортивних та інтелектуальних змаганнях, а також зайняли призові місця на олімпіадах, Кубки та Грамоти школи. «Це вже приємна традиція. У кінці навчального року ми нагороджуємо класи та окремих учнів за їхні досягнення у різних змаганнях, олімпіадах, конкурсах, турнірах. Сьогодні вручили учням три кубка. Думаю, ще багато перемог попереду», - зазначила Світлана Савлюк.

Також директор школи розповіла про успіхи двох випускників-медалістів, які підтвердили атестацію з української мови на 12 балів. «В цілому ж всі наші випускники - це діти, які стали рідними за стільки років. Це наші пташенята, яких прийшов час випускати з рідного гнізда. Звичайно, шкода їх відпускати. Але ми не повинні шкодувати про це. Ми їм бажаємо легкої дороги, щоб у них все виходило в житті, оскільки вони - наше майбутнє», - додала вона.

Завершилося свято «Останнього дзвоника» концертом, який підготували учні.