Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові пройде міжнародна конференція з питань взаємовідносин Україна – ЄС (програма)

В Харкові пройде міжнародна конференція з питань взаємовідносин Україна – ЄС (програма)

28-29 травня в конференц-залі Музейного комплексу Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова відбудеться Міжнародна конференція «Європейські стандарти економічного розвитку та їх впровадження в Україні. Енергоефективність в міській політиці. Європейська перспектива». У відкритті конференції візьме участь заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична. Відкриття конференції - о 10:00. О 9:40 відбудеться підхід до преси учасників конференції.

В центрі уваги заходу - питання взаємовідносин Україна - ЄС, впровадження та роль європейських стандартів в українській економіці, бізнесі, питання «смарт-міст» та енергоефективності у міській політиці.

Актуальну тематику конференції передбачено обговорити на пленарному та секційних засіданнях. У роботі конференції братимуть участь видатні економісти і експерти польської та української сторін, підприємці. Серед них - професор Лєшек Бальцерович - колишній віце-прем’єр, міністр фінансів та голова Національного банку Польщі. В рамках заходу відбудеться урочисте присвоєння Лєшеку Бальцеровичу звання Почесного Професора Університету.

Склад учасників: успішні громадські діячі та представники бізнесу Польщі, науковці та представники влади України.

Більш детальну інформацію можна отримати в Центрі міжнародної діяльності та освіти: (095) 742-06-86, intdept@kname.edu.ua.

Довідка. Ідея проведення Міжнародної конференції виникла на основі успішного досвіду роботи університету з польськими вищими навчальними закладами, громадськими та міжнародними організаціями, а також була підтримана Генеральним Консульством Республіки Польща у Харкові.

Завдяки підтримці та плідній роботі з Фундацією українсько-польської співпраці ПАУСІ, Європейським Інститутом Нерухомості (Краків), Генеральним Консульством Республіки Польща у Харкові в 2014 році в Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова було відкрито Бізнес-інкубатор та Українсько-польский культурно-освітній центр, функціонують курси та розмовний клуб польської мови.