Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мешканці Сахновщинського та Красноградського районів знову можуть дістатися Харкова на електричці

Мешканці Сахновщинського та Красноградського районів знову можуть дістатися Харкова на електричці

З 20 травня Південна залізниця призначила курсування додаткового щоденного прискореного приміського поїзда №7014 Красноград - Харків. Цей приміський маршрут вирішили повернути після того, як місцеві мешканці звернулися з відповідним проханням до голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна. 8 травня під час його робочого візиту до Сахновщинського району люди поскаржилися керівникові ХОДА, що зараз до Харкова можуть дістатися лише автобусом, квиток на який через подорожчання палива коштує близько 100 грн. Дорога при цьому займає близько 3 годин. Місцеві мешканці підкреслили: залізницею до обласного центру можна було доїхати швидше й набагато дешевше, але електричку скасували в 2012 році. 

Розглянути звернення мешканців Сахновщини Ігор Райнін доручив керівництву Південної залізниці. У результаті, проаналізувавши попит пасажирів, адміністрація Південної залізниці прийняла рішення призначити додаткові потяги на цьому маршруті.

Приміський потяг №7014 відправлятиметься зі станції «Красноград» о 7:20 і прибуватиме до Харкова о 9:29. По шляху проходження поїзд зробить зупинки на станціях «Берестовенька», «Власівка», «Караван», «Кварцовий», «Водолага», «Ордівка», «Мерефа», «Покотилівка». Вартість квитка становить 10,25 грн.