Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дергачівська міськрада підтримала створення територіальної громади, центром якої мають бути м. Дергачі

Дергачівська міськрада підтримала створення територіальної громади, центром якої мають бути м. Дергачі

За ініціативи Дергачівського міського голови Олександра Лисицького відбулось зібрання з активом міської ради щодо питання об’єднання територіальних громад. Експерт Офісу з питань впровадження реформи Ігор Лисенко розповів про перебіг та особливості реформи місцевого самоврядування, а також відповів на запитання, які порушувалися громадою міста та керівниками органів місцевого самоврядування.

За результатами обговорення зібрання доручило Олександру Лисицькому підготувати розпорядження та направити листи до сільських та селищних рад щодо ініціативи об’єднання у Дергачівську міську територіальну громаду, потенційним адміністративним центром якої визначити м. Дергачі.

Участь у зібранні також взяли голова районної ради, співголова Робочої групи Михайло Бушев, заступник голови районної державної адміністрації, заступник голови Робочої групи Катерина Каратаєва, заступник голови районної ради, заступник голови Робочої групи В’ячеслав Желтобрюх, віце-президент з архітектурної діяльності та проектування АО «НТІ ТТР», члени Робочої групи з підтримки та впровадження заходів з добровільного об’єднання територіальних громад, сільські, селищні голови району, депутати міської ради, голови вуличних та будинкових комітетів, представники громадських організацій та політичних партій.