Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Керівництво облдержадміністрації буде всіляко підтримувати збірну команду України з синхронного плавання

Керівництво облдержадміністрації буде всіляко підтримувати збірну команду України з синхронного плавання

У Харківській облдержадміністрації пройшла урочиста зустріч керівництва регіону з призерами та переможцями Кубка Європи 2015 року з синхронного плавання. Під час зустрічі голова ХОДА Ігор Райнін запевнив, що облдержадміністрація буде повністю підтримувати збірну команду України, у складі якої - тільки харківські синхроністки. Ігор Райнін подякував спортсменкам та їх тренерам за те, що вони прославляють Харківську область, побажав їм успіху і легких перемог. «Наша основна мета і завдання - щоб у вас все складалося добре, і щоб змагання приносили вам радість. Ми дуже розраховуємо на вас і будемо всіляко вас підтримувати», - зазначив керівник регіону. 

Також Ігор Райнін розповів, що на найближчу сесію облради буде винесено питання про присвоєння звання «Почесний громадянин Харківської області» головному тренеру збірної України з синхронного плавання Світлані Саідовій.

«Вперше за 40 років моєї практики я сиджу в цьому залі. Мої спортсмени - це піт, кров і боротьба. І коли це оцінюють - це здорово», - сказала Світлана Саідова.

Список нагороджених Грамотами та Подяками облдержадміністрації можна подивитися тут.

Нагадаємо, на Кубку Європи з синхронного плавання, який проходив в Голландії з 8 по 10 травня, збірна команда України у складі харківських майстрів цього виду спорту завоювала золоту та дві срібні медалі, а також путівку до Ріо-де-Жанейро.

Попереду у збірної України ще один вирішальний іспит сезону - чемпіонат світу, який з 24 липня по 9 серпня пройде в Казані. Також українки планують взяти участь у відкритому чемпіонаті Америки з синхронного плавання.