Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні у Бальній залі Kharkiv Palace відбудеться Благодійний бал-маскарад «За мир!»

Сьогодні у Бальній залі Kharkiv Palace відбудеться Благодійний бал-маскарад «За мир!»

Організатором події є громадська організація «Всеукраїнське студентське братство «Еліта Нації». Захід реалізується при підтримці Харківської обласної державної адміністрації в особі голови області Ігоря Райніна. До створення балу-маскараду долучилися члени організації волонтерів «Сестра милосердя АТО». У програмі балу-маскараду 100 пар студентів харківських навчальних закладів виконають масштабні танцювальні номери. На присутніх чекає неймовірна театрально-танцювальна вистава від провідних хореографів міста. Усі номери, які побачить глядач протягом вечора, будуть об`єднані єдиною темою та ідеєю про збереження миру, запобігання війни та допомогу постраждалим від бойових дій.

Головною метою цього проекту є збір коштів на благоустрій нового військового шпиталю, який приймає поранених з передової (є новим підрозділом харківського шпиталю), розташований у селищі Часів Яр Донецької області. Протягом усього вечора кожен зможе зробити свій благочинний внесок у добру милосердну справу.

Для присутніх (включаючи представників ЗМІ) діятиме вечірній дрес-код.

Початок заходу - о 18:00.

З організаційних питань та партнерства телефонувати за номером 099 491 91 31 (Маріанна). Акредитація ЗМІ та зв’язки з громадськістю: 067 123 56 15 (Юлія).

Захід транслюватиметься в режимі онлайн на сайті: http://www.eliteofthenation.org

Довідка. Громадська організація «Всеукраїнське студентське братство «Еліта Нації» успішно провела два бали: у березні та грудні 2014 року. Ці події мали неабиякий резонанс. Так, у балі-маскараді «За мир», що відбувся взимку, взяли участь 120 пар. Зараз «Еліта Нації» ставить за мету долучити до створення танцювальної композиції студентів з 5 ВНЗ Харкова: Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна, Національного фармацевтичного університету, Харківського національного університету міського господарства імені О.М.Бекетова та Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця.