Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські туроператори візьмуть участь у міжнародному форумі з морського туризму «Posidonia-2015»

Харківські туроператори візьмуть участь у міжнародному форумі з морського туризму «Posidonia-2015»

Фахівці у галузі туризму Харківщини запрошуються на ІІІ Міжнародний форум «Posidonia-2015», який проходитиме 26-27 травня в м. Афіни (Греція). Про це повідомила заступник голови обласної державної адміністрації Юлія Світлична. В рамках роботи форуму передбачається обговорення питань, пов’язаних з морським туризмом, презентуватимуться системи туристичних об’єктів (готелів, курортів, аеропортів) та потенціал постачальників туристичних послуг, компаній технічної підтримки, тощо.

«Розвиток Харківщини як центру ділового та культурного туризму - одне з пріоритетних завдань, передбачених Стратегією розвитку Харківської області на період до 2020 року. Участь представників харківських туроператорів у ІІІ Міжнародному форумі з морського туризму «Posidonia-2015» дозволить налагодити ділові зв’язки між учасниками світового ринку туристичних послуг, адже «Posidonia-2015» є одним з найбільших профільних заходів міжнародного рівня та відіграє роль майданчику для налагодження ділової співпраці», - зазначила Юлія Світлична.

Також 30-31 травня в м. Карачі (Пакистан) проводитимуться виставка та семінар на тему «Продукція галузей тваринництва, молочного виробництва, рибальства, птахівництва та сільського господарства».

Більш детальну інформацію щодо вказаних заходів можна знайти на веб-сторінках «Posidonia-2015» та «Продукція галузей тваринництва, молочного виробництва, рибальства, птахівництва та сільського господарства».