Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Захисники Маріуполя отримали листи від дітей Харківщини

Захисники Маріуполя отримали листи від дітей Харківщини

Понад 300 листів, аплікацій та малюнків отримали захисники Маріуполя від дітей Дергачівського району Харківської області. Про це повідомляють в Регіональному медіа-центрі Міноборони (Харків). Як сказано у повідомленні, більшість з послань від юних патріотів потрапило до бійців, які нині перебувають у одній з найгарячіших точок Донбасу – в селищах Широкине та Бердянське. Частину малюнків підготовили вихованці Солоницівської гімназії №3 та навчально-виховного комплексу «Перлина» Дергачівської районної ради. 

«Мені потрапив лист від шестирічної Євгенії Миргодської з селища Солоницівка. У своєму посланні дівчинка написала, як сильно пишається нами – захисниками Вітчизни. А наприкінці вона із дитячою щирістю сказала, що усі в її класі дуже люблять Україну і ніколи її не зрадять. Після таких слів із потрійною силою хочеться у бій», - зауважив боєць одного з підрозділів Збройних Сил України з позивним «Кот».

За традицією, яка вже встановилася на передових позиціях сил АТО, дитячі рисунки розміщають у бліндажах, окопах та у кабінах бойових машин.