Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мої амбіції полягають у тому, щоб Харківська область стала успішним регіоном. Ігор Райнін

Мої амбіції полягають у тому, щоб Харківська область стала успішним регіоном. Ігор Райнін

Про першочергові завдання, які ставить перед собою, голова Харківської облдержадміністрації розповів в інтерв'ю інтернет-виданню «Хвиля». «Тут і зараз я - не політик, а державний менеджер. Зараз моя мета - домогтися успіхів на цій ділянці державної роботи, за яку я відповідаю. Президент України доручив мені очолити Харківську обласну державну адміністрацію. І мої амбіції зараз полягають у тому, щоб Харківська область стала успішним регіоном - в усіх відношеннях», - підкреслив Ігор Райнін.

Керівник ХОДА зазначив, що перед ним стоїть чимало важливих завдань: підняти економіку регіону, відродити промисловість, контролювати напружену ситуацію на кордонах - як з Російською Федерацією, так і з зоною АТО.

«Можу назвати ще десяток-другий проблем. Найскладніше те, що всі вони пов'язані одна з одною. Неможливо вирішувати одну задачу так, щоб не зачепити всі інші проблеми. Тому необхідно все ретельно продумувати. Що стосується критеріїв, то найголовніше для мене - це область без корупції. Ніякі реформи не принесуть ніякої користі, якщо вона буде процвітати», - зазначив голова Харківської обладміністрації.

Ігор Райнін також підкреслив, що серйозний виклик для керівника регіону - це недопущення реалізації тут якихось антидержавних сценаріїв.

«Наступний виклик - це область без сепаратизму. Тут я теж підходжу дуже жорстко і однозначно. Харків був, є і завжди буде українською територією. Точка. У нас достатньо сил і засобів, щоб контролювати область», - запевнив Ігор Райнін.