Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські команди стали призерами ХІІ літньої Всеукраїнської Універсіади з легкої атлетики

Харківські команди стали призерами ХІІ літньої Всеукраїнської Універсіади з легкої атлетики

12-13 травня у Харкові на стадіоні ХОО ФСТ «Динамо» проводилася ХІІ літня Всеукраїнська Універсіада з легкої атлетики. У змаганнях взяли участь 405 студентів-спортсменів з 31 команди, які представляли 23 області України та м. Київ. За інформацією Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА, команда Харківської області №2 (Харківська державна академія фізичної культури) виборола друге командне місце, а команда №1 (НТУ «ХПІ») – третє.

На загальному рахунку харківських спортсменів - 10 золотих, 3 срібні та 7 бронзових нагород. Особливо відзначилася Наталя Погребняк (ХДАФК), яка здобула перемогу в бігу на 100 м, 200 м та в складі естафетної команди 4х100 м. Ігор Бодров (ХДАФК) переміг в бігу на 100 м та був третім на 200 м. А Марина Килипко (ХДАФК) не тільки перемогла в секторі для стрибків з жердиною, а й встановила новий рекорд Харківської області. Її результат - 4 м 30 см.

За підсумками змагань ХІІ літньої Універсіади з легкої атлетики буде сформована збірна команда України, яка з 4 по 14 липня візьме участь у літній Всесвітній Універсіаді в м.Кванджу (Південа Корея).