Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків і Львів мають разом працювати на єдність країни. Ігор Райнін

Харків і Львів мають разом працювати на єдність країни. Ігор Райнін

13 травня на робочій нараді голови Харківської облдержадміністрації з головами районних адміністрацій був присутній керівник Львівської ОДА. Олег Синютка приїхав до Харкова з Луганської області, де інспектував будівництво оборонних споруд. Користуючись нагодою, голова Львівської обладміністрації звернувся до керівників районів. «Я хочу подякувати вам за ту позицію, яку займає Харківщина. Нам - Харківській та Львівській області - необхідно об'єднувати зусилля. Всі повинні знати, що ми дивимося на світ одними очима. У наших регіонів одні й ті ж проблеми. Хіба що нам простіше з настроями в суспільстві. У Президента України до Ігоря Львовича - велика довіра. Президент дуже розраховує на Харківську область. Нам потрібно налагодити чітку співпрацю між Харковом і Львовом, буде правильно, якщо ми попрацюємо в культурній та соціальній сферах, не кажучи вже про економіку», - запропонував Олег Синютка. 

Ігор Райнін підтримав ініціативу колеги.

«Харків та Львів мають разом працювати на єдність країни. Ми запрошуємо вашу делегацію до Харкова, забезпечимо всі спільні заходи. Звичайно ж, і харківська делегація готова приїхати до Львова в будь-який час», - запевнив керівник ХОДА.

Радник голови Харківської обладміністрації Сергій Стороженко також запропонував переглянути й поновити договір про співпрацю, який був підписаний між Харківською та Львівською областями близько 20 років тому.