Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків'янин Дмитро Завадський переміг на міжнародному турнірі з бадмінтону

Харків'янин Дмитро Завадський переміг на міжнародному турнірі з бадмінтону

Дмитро Завадський та Артем Почтарьов відмітилися медалями на міжнародному турнірі «Slovenia International-2015» International Series, який відбувся у словенському Медводе. Про це повідомляє Департамент у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації. Переможцем даного етапу Кубка Європи в одиночній чоловічій категорії став перша ракетка України - харків'янин Дмитро Завадський. На турнірі в Словенії Дмитро стартував з перемоги 21:19, 21:17 по сетах над голландцем Ястіном Тіувеном. Потім обіграв словенця Іцтока Утрозу: 21:12, 21:16. У чвертьфіналі харків'янин здолав француза Лукаса Клебо 21:11, 21:19, а потім литовця Кестутіса Навікаса 22:24, 21:19, 21:16.

Суперником українця по фіналу став фінський спортсмен Калле Колйонен, якому вдалося нав'язати боротьбу кращому бадмінтоністу України. Кале виграв перший сет 21:12, але в наступних двох сильнішим був Дмитро Завадський 21:19, 22:20, який і виграв даний турнір.

Нагадаємо, що для Дмитра це вже друга в цьому році перемога на Кубку Європи. Першу він здобув у березні на етапі у Франції.

В свою чергу, бронзова медаль в чоловічій одиночній категорії дісталася ще одному харківському бадмінтоністу - Артему Почтарьову. Артем впевнено дійшов до півфіналу, але там програв 21:10, 20:22, 14:21 Калле Колйонену, тому самому, якого переграв у фіналі Дмитро Завадський.

Загалом у Словенії українські бадмінтоністи здобули три медалі. Ще одне «золото» було на рахунку Марії Улітіної з Дніпропетровська, яке вона здобула в жіночій одиночній категорії.