Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські боксери з медалями повернулися з чемпіонату України

Харківські боксери з медалями повернулися з чемпіонату України

На чемпіонаті України з боксу серед молоді, який з 28 квітня по 3 травня відбувся у Хмельницькому, харків’яни здобули 2 срібні та 2 бронзові нагороди. Про це повідомили в Департаменті у справах молоді та спорту ХОДА. Чемпіонат зібрав понад 200 боксерів з усіх областей України, які билися не лише за медалі, але і право потрапити до складу молодіжної збірної та представляти країну на провідних світових та європейських змаганнях. 

Нажаль, золоті медалі на цей раз боксерам Харківської області вибороти не вдалося. В кроці від чемпіонського звання зупинилися Ярослав Харциз та Владислав Роленко. Ярослав у вазі до 56 кг дійшов до фіналу, але там програв за одноголосим рішенням суддів Зоравору Петросяну з Полтавської області. В свою чергу, Владислав Роленко в фінальному двобої вагової категорії до 75 кг роздільним рішенням суддів 2:1 програв Рамілю Гаджієву з Одеської області.

У вазі до 49 кг харків’янин Мурат Сірожев завоював бронзову медаль. В півфіналі він програв 2:1 супернику з Черкаської області Євгену Овсяннікову. Ще одну «бронзу» харківські боксери здобули в ваговій категорії до 81 кг. В півфінальному поєдинку Роман Науменко за одноголосим рішенням суддів поступився Олександру Погребняку з Полтавської області.