Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Пасажирами першого в ювілейному сезоні поїзда «Малої Південної» стали голова ХОДА та начальник обласної СБУ

Пасажирами першого в ювілейному сезоні поїзда «Малої Південної» стали голова ХОДА та начальник обласної СБУ

Разом з Ігорем Райніним та Олександром Пивоваром компанію юним пасажирам склали заступники голови облдержадміністрації Юлія Світлична та В'ячеслав Аббакумов, директор Департаменту економіки і міжнародних відносин Віктор Коваленко, директор Департаменту масових комунікацій Михайло Черняк і начальник Південної залізниці Микола Уманець. У дорозі Ігор Райнін жваво спілкувався з начальником поїзда, вихованцем «Малої Південної» Юрієм Верещакою. Юрій пояснював керівникові обладміністрації свої обов'язки, особливості роботи на дитячій залізниці та хвалив дружний колектив. Голова ХОДА у відповідь зізнався, що його найулюбленіший вид транспорту - саме поїзд. 

«Я повернувся в дитинство. Напевно, років 35 не був у такій обстановці. Зараз намагаюся пригадати, коли я останній раз їхав у цьому потязі - напевно, мені було 7-8 років», - розповів Ігор Райнін.

Він також запевнив, що обладміністрація завжди готова допомогти «Малій Південній».

«Те, що дорога живе та розвивається - це заслуга трудового колективу Південної залізниці. І ми завжди з ними поруч, завжди допоможемо - і морально, і матеріально. 75 років - це тільки початок. Мала залізниця була, є і буде», - підкреслив керівник облдержадміністрації.

Нагадаємо, сьогодні, 1 травня, відкрився 75-й ювілейний сезон дитячої залізниці. В ході урочистостей голова ХОДА Ігор Райнін нагородив колектив «Малої Південної» і передав харківським залізничникам поздоровлення і подяку від Президента України Петра Порошенка.