Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Українські інвестиційні проекти просуватимуть в Китаї

Українські інвестиційні проекти просуватимуть в Китаї

Як повідомила заступник голови обласної державної адміністрації Юлія Світлична, Посольством України в КНР спільно з китайськими експертами у сфері інвестування розроблений алгоритм просування українських інвестиційних проектів у Китаї. «Китайські інвестори готові ретельно вивчати інвестиційні проекти та пропозиції, що надходять з України, а головне – мають фінансову спроможність інвестувати в економіку нашої держави, зокрема, у Харківську область» - зазначила Юлія Світлична. 

Також вона додала, що разом з тим більшість інвестиційних проектів та пропозицій, що надходять з України до КНР, не відповідають загальносвітовим стандартам оформлення та змісту, на які орієнтуються китайські структури. «Тому впровадження зазначеного алгоритму збільшить шанси для ініціаторів інвестиційних проектів з України встановити прямі контакти з потенційними інвесторами з Китаю», - сказала заступник керівника ХОДА.

Довідка. Рекомендації щодо просування українських інвестиційних пропозицій у КНР та зразок анкети інвестпроекту розміщено на офіційній веб-сторінці Посольства України у Китайській Народній Республіці: http://china.mfa.gov.ua/ua у розділах «Україна та Китай», «Ділове співробітництво».