Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З 28 квітня Південна залізниця вводить нові тарифи на проїзд у приміському сполученні

З 28 квітня Південна залізниця вводить нові тарифи на проїзд у приміському сполученні

З 28 квітня на Південній залізниці вводяться нові тарифи на проїзд у приміському сполученні. У середньому, вартість збільшиться майже на 30%. Тарифи у цьому сегменті не підвищувалися більше 4 років, повідомляє офіційний сайт залізниці. Вартість проїзду за новими тарифами визначена відповідно до Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України. Індексація тарифів на проїзд у приміському сполученні погоджена з державними адміністраціями областей, на території яких Південна залізниця забезпечує транспортне обслуговування.

За інформацією прес-служби відомства, востаннє Південна залізниця підвищувала тарифи на проїзд у приміському сполученні в лютому 2011 року. За цей час значно подорожчала продукція, яка споживається залізничним транспортом (елементи будови колії, паливно-мастильні матеріали), і вартість ремонтів рухомого складу.

Проте, навіть з урахуванням підвищення рівень тарифів не відповідає витратам, які несе залізниця в сфері приміських перевезень.