Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Друзі Євгена Котляра презентували фільм про Героя Небесної сотні

Друзі Євгена Котляра презентували фільм про Героя Небесної сотні

Прем'єрний показ фільму «Герой України Євген Котляр» зібрав сьогодні, 17 квітня, у кінотеатрі ім. О. Довженка близьких загиблого, захисників природи, євромайданівців та представників творчої інтелігенції. «Це дуже відповідально подія. Я думаю, що на такі заходи повинно приходити більше людей. У Харкові - три герої Небесної сотні. Один з них - Євген Котляр. Чесно. Дуже важко говорити в такі моменти. Велике спасибі батькам за такого сина. Я впевнений, що ми все-таки виправдаємо надії хлопців з Небесної сотні. Кожен докладе багато зусиль для того, щоб змінити життя нашої держави в кращу сторону», - підкреслив перед початком прем'єри т.в.о. заступника голови Харківської ОДА Вадим Глушко.

Стрічку, зняту на основі спогадів рідних, друзів, а також світлин із сімейного архіву та документальних кадрів, створювали люди, які особисто знали Євгена. 33-річний харків'янин був на Майдані з початку грудня 2013 року. Прикриваючись щитом, 20 лютого 2014 він допомагав переносити поранених на вулиці Інститутській. Загинув від кулі снайпера.

У свою чергу, батько загиблого Микола Котляр після перегляду зазначив, що фільм від початку до кінця просякнутий теплотою і любов'ю тих, хто брав участь у його створенні.

Нагадаємо, допрем'єрний показ картини відбувся 21 лютого, в річницю загибелі Героя Небесної сотні.