Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко представив колективу нового керівника обласного ДАБК

Євгеній Шахненко представив колективу нового керівника обласного ДАБК

Директором Департаменту Державного архітектурно-будівельного контролю в Харківській області призначено Андрія Димитрієва. Сьогодні заступник голови облдержадміністрації Євгеній Шахненко познайомив нового керівника з колективом. «За дорученням голови облдержадміністрації Ігоря Райніна я із задоволенням представляю вам призначеного Головним управлінням ДАБК у місті Києві директором Департаменту ДАБК у Харківській області Андрія Димитрієва. Давайте його привітаємо. Ми - одна команда, яка працює під керівництвом шефа Ігоря Райніна. Тут зібралися професіонали. Чекаємо від вас партнерства і зважених рішень», - зазначив Євгеній Шахненко.

За його словами, багато хто знає Андрія Димитрієва, так як він проживає в селищі Бабаї і до цього призначення працював на серйозних державних посадах.

У свою чергу, директор Департаменту містобудування та архітектури Харківської облдержадміністрації, головний архітектор області Михайло Рабінович підкреслив, що і профільний Департамент ХОДА, і ДАБК працюють в рамках нового законодавства, щоб полегшити життя будівельників та інвесторів.

«Упевнений, що колективу з вами буде комфортно», - запевнив він.

«Ми, дійсно, одна команда. Я думаю, що ми знайдемо спільну мову», - сказав Андрій Димитрієв.