Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На проведення процедур гемодіалізу з обласного бюджету виділили 12 млн.грн., на утримання ДЮСШ - 6 млн.грн.

На проведення процедур гемодіалізу з обласного бюджету виділили 12 млн.грн., на утримання ДЮСШ - 6 млн.грн.

На пленарному засіданні XXXV позачергової сесії обласної ради депутати проголосували за внесення змін до обласного бюджету на 2015 рік. Зокрема, були перерозподілені раніше виділені кошти з державного бюджету Департаменту охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації. Так, 12 млн. грн. спрямовані на придбання витратних матеріалів для проведення замісної ниркової терапії хворим з хронічною нирковою недостатністю методом гемодіалізу та перитонеального діалізу у комунальному закладі охорони здоров'я «Обласний клінічний центр урології та нефрології ім. В.І. Шаповала».

500 тис.грн. виділили на харчування дітей у будинках дитини, витрати на які були збільшені у зв'язку з прибуттям дітей із зони АТО; 600 тис.грн. - на витратні медичні матеріали, 615 тис.грн. - на придбання ліків для дитини, хворої на важку форму фенілкетонурії. Мова йде про придбання спеціального лікувального харчування іноземного виробництва, так як інше в цьому випадку не підходить.

Також в ході сесії депутати підтримали рішення виділити 5 млн. 984 тис. грн. на часткове фінансування дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які до 2015 року отримували підтримку з Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Крім того, 10 млн. грн. спрямовані на співфінансування міні-проектів, які стали переможцями обласного конкурсу територіальних громад «Разом у майбутнє» в 2015 році.