Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Соціальні короткометражки покажуть на фестивалі в Чугуєві

Соціальні короткометражки покажуть на фестивалі в Чугуєві

На Чугуївщині вдруге пройде фестиваль соціальних роликів та короткометражних фільмів «Відкритий погляд». 17 квітня в районному Будинку культури (вул. Гвардійська, 13) захід відкриється вуличним перфомансом, далі учасники пройдуть по «червоній доріжці», проведуть фотосесії, почнуть давати фестивальні інтерв’ю. В залі Будинку культури продемонструють відеоролики переможців І фестивалю, і вже після цього почнеться перегляд конкурсних робіт. Темою фестивалю цього року є «Світ, в якому я живу». Конкурсна програма пройде за номінаціями «Мозаїка сімейного щастя», «Живи в позитиві», «Пропаганда спорту, активний спосіб життя, дозвілля молоді», «Збережемо природу разом», «Почни з себе», «Трансляція позитивних моделей поведінки, хороших вчинків, добрих справ, які змінюють навколишній світ людини» та «Вільна тема». 

Таким чином організатори хочуть актуалізувати проблеми сучасної молоді та суспільства в цілому, сформувати у підлітків соціальну відповідальність, виховати гармонійну, цілісну особистість, а також відродити кращі традиції дитячого телебачення.

Також в рамках фестивалю пройде концерт­-аукціон за участю співака, фіналіста шоу «Україна має талант» Олександра Кварти.

Довідка. Фестиваль «Відкритий погляд» було започатковано Центром дитячої та юнацької творчості у квітні 2014 року як районний щорічний конкурс візуальної творчості. Цього року він набирає обертів та розширює географію учасників. Фестиваль відкритий для всіх талановитих особистостей міста Чугуєва та Чугуївського району. Розрахований захід на дітей та молодь.