Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Будівельники Харківщини почали зводити 10 оборонних споруд в Луганській області

Будівельники Харківщини почали зводити 10 оборонних споруд в Луганській області

Хід робіт в зоні АТО проінспектував заступник голови Харківської обладміністрації Євгеній Шахненко. «На даний момент почалися земельні роботи зі зведення 10 опорних пунктів. Активну участь у будівництві фортифікаційних споруд приймають «Житлобуд-1», ТОВ «Стальконструкція» та ТМ-2014 (м.Ізюм)», - зазначив Євгеній Шахненко.

За його словами, будівництво інженерних споруд з метою зміцнення обороноздатності держави розпочато на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 №107.

Довідка. Силами нашого регіону на території Луганської та Донецької областей планується побудувати 31 взводний опорний пункт. Капітальні оборонні споруди, що включають в себе систему бліндажів та окопів, з'являться на всіх стратегічно важливих напрямках. В цілому, уздовж лінії фронту побудують близько 300 взводних опорних пунктів. У роботах також будуть задіяні й інші області. Фінансується проект з держбюджету. Харківські будівельники погодилися приступити до робіт, не чекаючи надходження фінансування з Кабінету Міністрів України.