Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться українсько-польський форум ділового співробітництва

У Харкові відбудеться українсько-польський форум ділового співробітництва

8 квітня у Харкові відбудеться українсько-польський форум ділового співробітництва, організаторами якого виступають Харківська обласна державна адміністрація та Генеральне консульство Республіки Польща в Харкові, повідомила заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична. За її словами, даний захід спрямований на зміцнення економічних зв’язків та активізацію взаємовигідної ділової співпраці між підприємствами Харківської області та Республіки Польща. В рамках форуму будуть обговорюватися перспективи співробітництва українських та польських компаній, розглядатимуться актуальні питання ведення зовнішньоекономічної діяльності з європейськими партнерами, налагоджуватимуться нові ділові зв’язки.

Також під час заходу буде презентована Стратегія розвитку Харківської області на період до 2020 року.

«Проведення форуму, який будується на кращих практиках україно-польського співробітництва, дозволить керівникам підприємств Харківщини обмінятися досвідом з партнерами з Польщі та отримати практичні поради щодо виходу на ринки Європейського Союзу.

Особливістю форуму буде активна участь представників нашого регіону-партнеру - Великопольського воєводства, яка забезпечуватиметься сучасними комунікаційними технологіями», - підкреслила Юлія Світлична.

Початок заходу - о 14.00.

Довідка: Українсько-польський форум ділового співробітництва буде проходити 8 квітня 2015 року у бізнес-центрі Platinum Plaza.

Серед учасників форуму - власники компаній, що зацікавлені в розширені ділового співробітництва, керівники бізнес-асоціацій Харківського регіону та Республіки Польща, представники органів влади та дипломатичного корпусу.

Форум проходитиме у режимі відеоконференції з Великопольським воєводством Республіки Польща.