Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко представив голову Валківського району Віктора Войтенка

Євгеній Шахненко представив голову Валківського району Віктора Войтенка

Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко сьогодні, 2 квітня, відвідав Валківський район, де представив активу нового голову Валківщини Віктора Войтенка. У залі засідань Валківської районної державної адміністрації зібралися керівники структурних підрозділів та управлінь РДА, агроформувань, депутати, представники громадських організацій. Євгеній Шахненко зачитав розпорядження № 376/2015-рп Президента України Петра Порошенка про призначення нового голови, а також вказав Віктору Войтенку, що попереду у нього багато роботи. «Ми всі прекрасно знаємо Віктора Івановича як чесну, порядну людину, справжнього патріота України. Сподіваємося, що він завжди триматиме руку на пульсі всіх справ, продовжить напрацьовані традиції з тим, аби Валківський район міцнів економічно», - сказав заступник керівника області. 

У своєму привітальному слові Віктор Войтенко подякував присутнім за підтримку та пообіцяв докласти всіх зусиль, аби справдити сподівання громадськості. «У нас попереду дійсно багато роботи. Впевнений, що із проблемами ми впораємося», - підкреслив новий очільник району.

Довідка. Віктор Войтенко народився 5 серпня 1970 року в с. Шарівка Валківського району. У 1993 році закінчив Харківський медичний інститут. Займав посаду головного лікаря Шарівської лікарні Валківського району з 1995 до 1998 рр. Далі був директором різних приватних фірм. Останнє місце його роботи - Харківська філія Товариства з обмеженою відповідальністю «Ельбор» (Валківський район). Там Віктор Войтенко працював директором з 2005 року.