Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Благодійний вечір бокса на підтримку української армії зібрав кращих спортсменів країни та небайдужих до долі бійців АТО харків'ян

Благодійний вечір бокса на підтримку української армії зібрав кращих спортсменів країни та небайдужих до долі бійців АТО харків'ян

27 березня у Палаці спорту «Локомотив» за підтримки Харківської облдержадміністрації відбувся благодійний вечір боксу. Під час заходу всі бажаючі змогли зробити пожертвування на підтримку української армії та правоохоронних органів. Гроші, зібрані в ході благодійного боксерського вечора, передані у Військово-медичний клінічний центр Північного регіону на лікування та реабілітацію військових та правоохоронців, які отримали поранення в зоні АТО. Благодійний вечір боксу відвідали голова Харківської ОДА Ігор Райнін, радник Глави Адміністрації Президента Олексій Логвиненко, заступники та керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, президент Української ліги боксерських клубів Володимир Манукян, прокурор Харківської області Юрій Данильченко, заступник начальника ГУ МВС України в Харківській області Віталій Гузь, заступник начальника управління СБУ в Харківській області Олександр Скакун, а також сотні харків'ян, небайдужі до подій в Україні. «Керівництво Харківської облдержадміністрації повністю підтримало лігу боксерських клубів України в тому, щоб цей вечір боксу провести в місті Харкові на підтримку української армії, на підтримку правоохоронних органів, а також на підтримку того, що наші хлопці роблять у непрості часи. Часи дійсно складні. Але ми разом. Ми - Україна, ми - єдина команда. Слава Україні! », - зазначив Ігор Райнін, відкриваючи вечір боксу. Керівник області додав, що головна мета заходу - морально і духом підтримати наших бійців, які беруть участь в антитерористичній операції.

У цей вечір на рингу зустрілися найсильніші боксери Української ліги боксерських клубів у різних вагових категоріях. Перед початком боїв повний зал хором виконав гімн України.

У десяти матчевих зустрічах відносини з'ясовували спортсмени з Харкова, Києва, Миколаєва, Хмельницького, Фастова. Одну із зустрічей провели жінки: харків'янка Юлія Циплакова впевнено здобула перемогу над Галиною Вороблевською з Миколаєва.

По завершенню всіх поєдинків і нагородження переможців судді визначили кращого боксера вечора. Ним став харків'янин Микита Родіонов. Почесний кубок йому вручив голова Харківської облдержадміністрації.

Після чого харківські волонтери Ярина Чаговець і Тетяна Бедняк передали зібрані за вечір гроші начальнику військового госпіталю полковнику Віктору Поліщуку.