Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Обласна дитяча бібліотека збирає книги для дітей бійців АТО

Обласна дитяча бібліотека збирає книги для дітей бійців АТО

Харківська обласна бібліотека для дітей разом з «Південним постом» - волонтерським пунктом допомоги бійцям АТО на Південному вокзалі ще у лютому започаткувала благодійний проект «Зробімо крок назустріч миру». Харків – транзитне місто для тих, хто повертається з війни, із зони АТО. Озброївшись ідеєю буккроссингу, бібліотекарі вирішили внести деяку розраду у вільний час бійців, які чекають у приміщенні вокзалу. Протягом лише останнього місяця обласна бібліотека для дітей передала до волонтерського пункту близько 200 примірників книжок. Тепер, чекаючи на поїзд, від’їжджаючі зможуть підібрати собі книжку до душі чи забрати її.

Після спілкування з бійцями бібліотекарі зрозуміли, що вони найбільш потребують дитячих книжок, аби привезти подарунок власній дитині. Саме тому виникла ідея акції «Татова книжка», яка зможе згуртувати громадськість навколо проблем дітей воїнів АТО.

Харківська обласна бібліотека для дітей закликає усіх небайдужих зробити свій внесок до благодійної акції.

З великим нетерпінням на «Татові книжки» чекають за адресою: вул. Артема, 43. Зібрані книги будуть передані татам-військовим через волонтерів «Південного посту».