Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін є моїм однодумцем. Він так само хоче змінити цю країну. Петро Порошенко

Ігор Райнін є моїм однодумцем. Він так само хоче змінити цю країну. Петро Порошенко

Звертаючись до студентів ХНУ ім. В.Н. Каразіна, Президент України розповів про те, кого вважає частиною своєї команди. «Я вірю в Україну! Я вірю в вас. Я вірю в свою команду, яка складається з 40 мільйонів українців. Я пишаюся усіма, хто сьогодні складає мою команду. Включаючи, до речі, і нового голову обласної державної адміністрації пана Райніна. Привітайте його, бо він є моїм однодумцем. Він так само думає, і так само хоче змінити цю країну», - підкреслив Петро Порошенко. 

Зустріч голови держави із студентами відбулася в актовій залі Харківського університету. У своїй промові Президент поділився враженнями від екскурсії музеєм вишу та вручення дипломів лейтенантам Нацгвардії України, а також торкнувся багатьох актуальних питань, зокрема зосередився на темі реформування системи вищої освіти.

«Як раз за ініціативи голови Харківської ОДА, якого ви згадали, ми зараз розробляємо модель спільного функціонування та розвитку харківської вищої школи. Петре Олексійовичу, велике спасибі вам за губернатора, який відчуває проблеми нашої освіти і користується щирою підтримкою освітян», - підкреслив у своїй промові наприкінці вітання Президента ректор ХНУ ім. В.Н. Каразіна Віль Бакіров.