Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

850 млн. грн. спрямовано на побудову фортифікаційних споруд вздовж лінії зіткнення на Донбасі

850 млн. грн. спрямовано на побудову фортифікаційних споруд вздовж лінії зіткнення на Донбасі

Про це розповів Президент України під час робочого візиту в Харківську область. За словами керівника держави, зараз всі сили кинуті на побудову фортифікаційних споруд вздовж лінії зіткнення, бо там сьогодні є найбільша небезпека. «І тоді Росія має пояснювати світу причини перетину державного кордону, бо сьогодні вона має плацдарм в виді незаконних окупованих територій, і може списати своє вторгнення на підтримку бойовиків», - вказав Петро Порошенко. Також він додав, що це буде лінія потужної оборони, збудована за усіма світовими стандартами. «І коли ворог сунеться до нас, він заплатить надзвичайно високу ціну», - сказав Президент.  

Таким чином, певні фінансові ресурсу будуть відтягнуті з проекту «Стіна» на побудову фортифікаційних споруд на Донбасі.

Петро Порошенко нагадав, що Україна вчора прийняла першу партію озброєння з США. «Перший десяток «Хаммерів» відправилися до 95-ї бригади, думаю, що дістанеться і іншим підрозділам високомобільних військ».

«Сьогодні ми маємо бути сильними, мати підтримку світу та підтримку всередині суспільства. Ми маємо забезпечити діяльність спільної моніторингової місії, встановлення спостережних постів за участю ОБСЕ у тих місцях, де постійно порушується режим припинення вогню. І лише після цього ми повинні говорити про економічну реінтеграцію та підготовку до виборів», - підкреслив Глава держави.