Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кількість спецпідрозділів міліції в Харківській області буде збільшено

Кількість спецпідрозділів міліції в Харківській області буде збільшено

Про це повідомив голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін в інтерв'ю програмі «Країна Сходу», що вийшла в ефір 22 березня на «Еспресо-TV». «Найближчим часом збільшиться склад спецпідрозділів МВС у Харківській області. Ми маємо попередні домовленості, що будуть додаткові ресурси й у СБУ, й у Нацгвардії. Тоді ми зможемо створити необхідний цикл, який дозволить контролювати всю ситуацію в регіоні», - розповів Ігор Райнін. 

Керівник ХОДА також позитивно оцінив роботу харківських силовиків. «І СБУ, і УВС, і обласна прокуратура працюють дуже системно, чітко й чіпко. Ми багато бачимо, багато знаємо. Системна робота СБУ та УВС області говорить про те, що ми при достатніх людських ресурсах можемо спокійно утримувати ситуацію в регіоні».

На думку Ігоря Райніна, одним із найважливіших напрямків роботи силових структур, націленої на профілактику тероризму, в даний момент є ефективні слідчі дії.

«Один із способів профілактики - це стовідсоткова розкриваність даних злочинів. І я так орієнтую силовиків. Щоб покарання було неминучим, жорстким і оперативним », - пояснив голова Харківської облдержадміністрації.