Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валерія Приходька представили активу Дворічанського району

Валерія Приходька представили активу Дворічанського району

З новим керівником району дворічанців 17 березня знайомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Марк Беккер. Він поінформував присутніх про те, що указом Президента України від 13 березня з посади голови Дворічанської РДА звільнено Віктора Клочана, і подякував колишньому керівникові за роботу, а потім перейшов до привітань на адресу Валерія Приходька. «Хочу побажати новопризначеному голові райдержадміністрації успіхів у вирішенні питань соціально-економічного розвитку району», - сказав Марк Беккер. 

Заступник голови ХОДА перерахував новому керівникові району напрямки для першочергового докладання зусиль. Так, голові РДА необхідно зосередити увагу на збереженні та створенні робочих місць, сприянні розвитку малого підприємництва й внутрішнього споживчого ринку та подоланні тіньової зайнятості. Важливою ділянкою роботи для нового голови району стане впровадження інвестиційних проектів, що мають стратегічне значення для розвитку економіки Дворічної. Також від Валерія Приходька очікують проведення робіт із благоустрою населених пунктів району та капремонтів доріг комунальної власності. Марк Беккер доручив керівникові Дворічанської райдержадміністрації впроваджувати енергозберігаючі технології на об'єктах бюджетної сфери, удосконалювати порядок формування та систему наповнення місцевих бюджетів, а також систему земельних відносин.

На представленні Валерія Приходька були присутні керівник апарату, начальники управлінь, відділів, співробітники апарату РДА, керівники правоохоронних органів, глава районної ради, сільські голови, депутати районної ради, керівники організацій та установ, закладів освіти, культури, охорони здоров'я, керівники сільськогосподарських підприємств, громадських організацій, представники ЗМІ.

Довідка. Валерій Приходько народився 7 вересня 1971 року в селищі Куп’янськ-Вузловий Куп’янського району. Закінчив Харківський державний педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди за фахом «вчитель історії» та Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Спочатку працював робітником радгоспу «Борівський». З 1993 по 2001рр. - військовий керівник, вчитель історії допризовної підготовки юнаків Борівської школи. У 2001 році призначений начальником відділу з питань внутрішньої політики Шевченківської РДА. Також працював на посадах заступника керівника апарату, начальника відділу організаційної та кадрової роботи, заступника керівника апарату, начальника організаційного відділу апарату Шевченківської РДА. З 2005 по 2010 рр. - керівник апарату, заступник голови Шевченківської РДА. Деякий час займався підприємництвом.