Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вовчанську райдержадмінстрацію очолив Петро Очередько

Вовчанську райдержадмінстрацію очолив Петро Очередько

Нового голову Вовчанської районної державної адміністрації Петра Очередька 17 березня представив радник голови Харківської ОГА з питань взаємодії з правоохоронними органами Сергій Стороженко. Актив відбувся у великій залі засідань райадміністрації за участі тимчасово виконуючого повноваження заступника голови Харківської облдержадміністрації Вꞌячеслава Аббакумова, депутата Харківської обласної ради Олександра Давтяна і голови Вовчанської районної ради Анатолія Степанця. Також на представленні були присутні керівники підприємств, установ, організацій району, аграрії, депутати усіх рівнів і місцеві мешканці.

«Перед новим головою райдержадміністрації було поставлено ряд завдань - капітальний ремонт поліклінічного відділення Центральної районної лікарні, завершення будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу у Вовчанську, продовження будівництва полігону твердих побутових відходів, реконструкція водопроводу в селі Новоолександрівка, продовження будівництва системи водовідведення Вовчанська. Також звернули його увагу на необхідність капітального ремонту доріг», - зазначив Сергій Стороженко.

Довідка. Петро Очередько народився 24 січня 1955 року у с. Різуненкове Коломацького району. Закінчив Харківський автомобільно-дорожній інститут. Працювати за фахом почав під час навчання. У 1974 р. призначений майстром Валківського дорожньо-будівельного управління № 42 тресту «Харківдорстрой». З 1981 по 2000 рр. - служив у органах внутрішніх справ України. Після виходу на пенсію займався підприємницькою діяльністю до квітня 2014-го. З 2003 по 2009 рр. - генеральний директор сільськогосподарського ТОВ «Лан», а з 2009 по 2014 рр. - голова Селянського (фермерського) господарства «Надія».