Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З любові до Батьківщини народжуються добрі справи. Євген Королюк

З любові до Батьківщини народжуються добрі справи. Євген Королюк

17 березня заступник голови Харківської облдержадміністрації Євгеній Шахненко представив активу Чугуївщини нового голову РДА – Євгена Королюка. На зустріч із очільником району зібралися представники органів місцевого самоврядування, силових структур, підприємці, керівники установ та організацій, структурних підрозділів райдержадміністрації. На початку заходу Євгеній Шахненко подякував за сумлінну роботу першому заступнику голови райдержадміністрації Юрію Варжеїнову, який за відсутності голови стояв на чолі району та зарекомендував себе вмілим керівником і вправним менеджером. Потім Євгеній Шахненко зачитав розпорядження Президента України про призначення головою Чугуївської РДА Євгена Королюка і дав йому коротку характеристику, назвавши досвідченим господарником та державним службовцем. 

Заступник голови облдержадміністрації наголосив на тому, що новий керівник району разом зі своєю командою має одразу визначити пріоритети своєї діяльності, виходячи з принципів патріотизму та консолідації громади заради подальшого розвитку.

Євген Королюк у своїй промові подякував Президенту України та керівництву облдержадміністрації за високу довіру і запевнив, що він докладе максимум зусиль, аби Чугуївщина зберегла свої лідируючі позиції в області.

«Зважаючи на наші демократичні завоювання, сьогодні можна мати різні політичні погляди. Однак ніякі суперечки не важать більше, ніж мир у країні. Україна в нас одна, і вона повинна залишитися єдиною та незалежною. Потрібно любити її. З любові до Батьківщини народжуються добрі справи», - запевнив голова райдержадміністрації.

Своїм головним завданням Євгеній Королюк вважає необхідність повернути довіру людей до влади. З цією метою він гарантує відкритість діяльності райдержадміністрації та служб району.

Довідка. Євген Королюк народився в Харкові 30 січня 1969 року. Закінчив Харківське вище військове авіаційне інженерне Червонопрапорне училище та Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. З 1992 по 1996 рр. - комерційний директор ТОВ «Санро» Фірми «Санро Лтд». Далі працював заступником директора з питань юридичних досліджень АТ «Юрконсалтінг» та заступником голови Харківської РДА. З 2004 року - директор ТОВ «Ренесанс». Потім деякий час працював директором ПП «Науково-виробнича компанія «Технологія». У 2009 р. призначений заступником директора ДП Міністерства оборони України «Благодатне». З вересня 2014-го - заступник начальника, начальник Обласного управління «Харківекоресурси» ДП «Укрекоресурси».