Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична представила голову Харківської райдержадміністрації активу району

Юлія Світлична представила голову Харківської райдержадміністрації активу району

Щоб познайомитися з Юрієм Раїною, 17 березня в зал Харківської РДА прийшли представники органів місцевого самоврядування, силових структур, підприємці, аграрії, керівники медустанов та навчальних закладів району, громадські діячі, керівники структурних підрозділів адміністрації. Заступник голови ХОДА Юлія Світлична ознайомила всіх присутніх із розпорядженням Президента України про призначення Юрія Раїни на посаду. Привітавши нового голову Харківського району, Юлія Світлична висловила сподівання, що Юрій Раїна спрямує всі свої знання, досвід та енергію на соціально-економічний розвиток. 

Заступник голови ХОДА закликала всіх зосередити увагу на таких першочергових завданнях, як оптимізація існуючої мережі закладів освіти, поліпшення стану матеріально-технічної бази закладів культури району, створення за рахунок усіх джерел фінансування нових робочих місць, недопущення заборгованості з виплати заробітної плати та інших соціальних виплат на підприємствах та установах району, реалізація заходів з енергозбереження та впровадження ресурсо-, енерго- та природозберігаючих технологій, підвищення конкурентоспроможності агропромислового сектора шляхом технічного й технологічного оновлення сільськогосподарського виробництва, підвищення рівня ефективної зайнятості, посилення мотивації сільського населення до розвитку підприємництва у сільській місцевості як умови підвищення рівня життя населення, забезпечення безпеки та умов життєдіяльності населення Харківського району.

Довідка. Юрій Раїна народився 7 травня 1955 року у смт Краснокутськ. Закінчив Харківський інститут механізації та електрифікації сільського господарства та Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка. Довгий час працював у вищезазначених учбових закладах. У 1995 - 1997 рр. займав посади заступника генерального директора та директора Українсько-російського АТЗТ «Корс». З 1997 по 2004 рр. - директор Дублянського спиртового заводу. У 2005 р. був головою Коломацької РДА. Наступні роки працював в Державній податковій адміністрації України в Харківській області. З 2009 по 2014 рр. - директор ДП «Харківський завод шампанських вин». У травні 2014 р. став радником відділу по забезпеченню діяльності голови та заступників голови обласної державної адміністрації апарату ХОДА.