Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські синхроністки знову підкорили Францію

Харківські синхроністки знову підкорили Францію

Черговим успіхом завершився виступ збірної України з синхронного плавання на відкритому чемпіонаті Франції «Open Make Up Forever», який відбувся у місті Монтрей. На цей раз збірна України, яка складається з харківських спортсменок, завоювала у Франції шість медалей, у тому числі чотири золоті. У технічній програмі «соло» на висоті була Анна Волошина, вигравши з результатом 88.4532 бала. Спортсменку з Канади, яка зайняла друге місце, харків'янка впевнено обійшла на 5.6165 бала. А ось у довільній програмі стати першою Анні не вдалося. Обійти українку на один бал змогла іспанська спортсменка, яка показала результат 90.7667 бала. 

Анна Волошина та Лоліта Ананасова завоювали золото в технічній програмі дуетів. Показавши результат 87.6171 бала, харків'янки на 0.0282 бала випередили іспанський дует.

В свою чергу, в групових вправах харківським майстриням синхронного плавання рівних не було. Анна Волошина, Лоліта Ананасова, Ксенія Сидоренко, Дар'я Юшко, Олена Гречихіна, Олександра Сабада, Анастасія Савчук та Катерина Садурська завоювали дві золоті медалі, з результатом 88.6159 бала вигравши технічну програму та з результатом 90.7333 бала - довільну. Друге місце в технічній програмі завоювала іспанська група, а у довільній - француженки. Треті місця були за італійками і аргентинками.

У «комбі» Анна Волошина, Лоліта Ананасова, Ксенія Сидоренко, Дар'я Юшко, Олена Гречихіна, Олександра Сабада, Анастасія Савчук, Катерина Садурська, а також Ольга Золотарьова та Катерина Резник з результатом 90.6000 посіли друге місце. Поступилася українська команда 2.6000 бала суперницям з Китаю. На третьому місці були синхроністки з Бразилії.

Дані змагання стали одним з етапів підготовки збірної України до чемпіонату світу, який з 2 по 9 серпня цього року відбудеться в російському місті Казань.