Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нового голову Зміївського району представили громадськості

Нового голову Зміївського району представили громадськості

16 березня заступник голови Харківської облдержадміністрації Марк Беккер представив новопризначеного голову Зміївської РДА Віталія Кошеленка активу району. В залі районного Будинку культури зібралися представники органів місцевого самоврядування, силових структур, підприємці, аграрії, керівники установ та підрозділів РДА та інші бажаючі познайомитися з новим очільником Зміївщини. «Дозвольте поздоровити Кошеленка Віталія Анатолійовича з призначенням на високу посаду і побажати успіхів на цьому важливому державному посту. Сьогодні першочергові проблемні питання – це сприяти ефективній роботі господарств аграрного та промислового комплексів району; забезпечити створення нових робочих місць; створити сприятливі умови для залучення інвестицій; вжити заходів щодо проведення ремонту доріг комунальної власності та організувати роботу щодо зміцнення матеріально-технічної бази лікувальних, освітніх та культурних закладів району», - підкреслив Марк Беккер. 

В свою чергу Віталій Кошеленко подякував за довіру та назвав подолання корупції головним напрямком своєї роботи на новій посаді.

Довідка. Віталій Кошеленко народився 11 січня 1972 року у селі Чемужівка Зміївського району Харківської області. Закінчив Харківський національний автомобільно-дорожній університет за фахом «екологія та охорона навколишнього середовища». З 1991 р. працював водієм автоколони № 4 автобази № 3 Харківського виробничого автотранспортного об’єднання. З 2005 по 2010 рр. - голова правління ВАТ «Зміївського автотранспортного підприємства – 16343». З 2010-го і до призначення його головою Зміївської РДА займав посаду виконавчого директора ТОВ «Автотранс - 2005».