Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Володимир Шаров очолив Богодухівський район

Володимир Шаров очолив Богодухівський район

Нового голову РДА адміністративно-господарському активу району сьогодні,16 березня, представив заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко. Захід відбувся в залі засідань райдержадміністрації. Євгеній Шахненко ознайомив присутніх із розпорядженням Президента України від 12 березня 2015 року №255/2015-рп, яким Шарова було призначено на посаду, та висловив сподівання, що новий керівник району спрямує всі свої знання та енергію на соціально-економічний розвиток. «Хочу подякувати за те, що довірили мені цю грандіозну справу – очолити Богодухівський район. Буду робити все можливе, щоб зберегти, зміцнити та примножити рівень соціально-економічного розвитку моєї Богодухівщини», - пообіцяв Володимир Шаров.

З проханням підтримати всі починання нового голови району до депутатського корпусу та місцевого керівництва звернулися народний депутат Михайло Кобцев та перший заступник голови Харківської територіальної організації «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Віталій Логінов.

На представленні Шарова активу області також був присутній настоятель Свято-Покровського храму протоієрей отець Стефаній. Він побажав голові РДА божої опіки, здоров’я, натхнення і благословив його на всі добрі починання.

Довідка. Володимир Шаров народився 3 грудня 1977 року у с. Крисине Богодухівського району. Закінчив Харківський державний технічний університет сільського господарства та Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. У 1995 році розпочав працювати у колгоспі «Родіна». З 2000 по 2003 рр. - голова селянського (фермерського) господарства «Шаровське». Потім працював начальником відділу технічної політики та лізингу сільськогосподарських машин Управління сільського господарства і продовольства та начальником відділу інженерно-технічного забезпечення Управління агропромислового розвитку Богодухівської РДА. У 2006 році був обраний і займав посаду Крисинського сільського голови до призначення його головою Богодухівської РДА.