Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександра Політуху представили активу Дергачівського району

Олександра Політуху представили активу Дергачівського району

16 березня заступник голови Харківської ОДА Юлія Світлична представила новопризначеного голову Дергачівської районної державної адміністрації Олександра Політуху активу району. В залі районного Будинку культури зібралися представники органів місцевого самоврядування, силових структур, підприємці, керівники установ та підрозділів РДА та ще багато бажаючих познайомитися з новим очільником Дергачівщини. «На Олександра Олександровича покладається велика відповідальність за район та його мешканців. Він зарекомендував себе вмілим керівником, своєрідним кризис-менеджером, який наразі необхідний Дергачівському району», - сказала Юлія Світлична. 

У своїй промові Олександр Політуха окреслив майбутній план дій та напрямки розвитку району, а також наголосив, що лише спільними зусиллями з місцевими органами влади і силовими структурами можливо покращити соціально-економічний клімат району.

Довідка. Олександр Політуха народився у Харкові 4 вересня 1959 року. Закінчив Київське вище загальновійськове командне училище ім. М.В. Фрунзе. З 1992 року працював генеральним директором Акціонерного товариства «Українсько-Сибірського агентства по нерухомості». З 2000 року став директором з економіки ТОВ «Слобожанський Миловар». Далі працював директором фірми Дочірнього підприємства «Поліпрофіт», був головою наглядової ради ЗАТ «ХарМ» (Дергачівський район). До призначення його головою Дергачівської РДА займав посаду голови наглядової ради, голови ТОВ «Слобожанський Миловар».